Balıkesir Atatürk Parkı’nda Sonbahar Temizliği
Balıkesir, sonbaharın gelişiyle birlikte güzelliklerini yavaşça sergilerken, parklar ve yeşil alanlar da dökülen yapraklarla kaplanmaya başladı. Hasan Basri Çantay Mahallesi Staydum Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Parkı’nda, dökülen yapraklar titizlikle temizleniyor.
Atatürk Parkı’nda sonbahar etkisiyle çimlerin üzerine dökülen yapraklar, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük bir titizlikle toplanıyor. Belediyeye bağlı ekipler, tırmık ve yaprak üfleme makinesi gibi çeşitli ekipmanlarla parkın dört bir yanındaki yaprakları toplamak için yoğun bir mesai harcıyor. Bu temizlik çalışmaları, parkın temiz ve düzenli kalmasını sağlarken, çevre kirliliğinin de önüne geçiyor.
Fotoğraf Denetimi ile Çalışmaların Kalitesi Artıyor
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, temizlik çalışmalarının kalitesini artırmak amacıyla farklı bir yöntem kullanıyor. Ekipler, temizlik işlemi sırasında belirli alanların fotoğraflarını çekiyor ve bu fotoğrafları belediyeye gönderiyor. Belediyenin bu fotoğrafları incelemesi, çalışmaların daha dikkatli ve özenli yapılmasını sağlıyor. Bu denetim mekanizması, temizlik işlemlerinin düzgün bir şekilde yapıldığından emin olunmasına yardımcı oluyor.
Vatandaşlardan Olumlu Yorumlar
Yapılan temizlik çalışmaları ve denetimlerin ardından, Atatürk Parkı’nda daha düzenli ve temiz bir ortam oluştu. Vatandaşlar, parkın temizliğinden memnuniyetlerini dile getirerek, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında olumlu yorumlarda bulundu. Parka gelenler, dökülen yaprakların özenle temizlendiğini ve denetimlerin yapıldığını belirterek, bu tür çalışmaların devam etmesini istediklerini ifade ettiler.
Sonbahar Temizliği Sürüyor
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, sonbaharın etkisiyle hızla artan yaprak dökümünü düzenli olarak takip etmeye devam ediyor. Atatürk Parkı gibi halkın yoğun olarak kullandığı parkların temizliği, şehrin estetiğini korumak ve vatandaşların sağlıklı bir ortamda vakit geçirmesini sağlamak için büyük önem taşıyor. Yaprakların toplanması ve çevre düzenlemesi çalışmalarının, diğer parklar ve yeşil alanlarda da sürmesi bekleniyor.