Yayınlanma Tarihi :

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor sezona Başkent’te başlıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor sezona Başkent’te başlıyor

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 2022-2023 Sezonu’nda ilk hafta, dün oynanan Çağdaş Bodrum Spor- Samsunspor karşılaşmasıyla başladı. Ligdeki temsilcimiz Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ise yarın gerçekleşecek sezonun ilk randevusu için OGM Ormanspor deplasmanında parkeye çıkacak.

Yeni sezon öncesi en ciddi sınavını Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Erkekler Federasyon Kupası’nda veren Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un Bornova Belediyesi Karşıyaka’yı 93-65 mağlup ederek başlayan kupa macerası, Sigortam.net ve Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler yenilgileriyle kısa sürdü.

Erkekler Federasyon Kupası mücadelesine Samsunspor’a 74-64 yenilerek başlayan OGM Ormanspor ise Antalya Güneşi’ni 77-68 mağlup ederek, çeyrek final için umutlansa da Çağdaş Bodrumspor karşısında yaşanan 69-82’lik kayıp, başkent ekibinin de erken vedasına sebep oldu.

YARIN, SAAT 15:45’TE

Ankara M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu’nda OGM Ormanspor ile Balıkesir Büyükşehir Belediyespor arasında yarın oynanacak Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 2022-2023 Sezonu 1. Hafta müsabakası, saat 15:45’te başlayacak. Karşılaşma TBF TV YouTube kanalından canlı yayınlanacak. İrfan DUROĞLU

Kaynak : İrfan Duroğlu

YORUM YAP