BIST 100
11.529,81 0,45%
DOLAR
41,0312 0,07%
EURO
47,7832 0,28%
GRAM ALTIN
4.461,15 0,56%
FAİZ
39,42 -0,58%
GÜMÜŞ GRAM
50,84 -0,04%
BITCOIN
110.399,00 0,75%
GBP/TRY
55,2987 0,21%
EUR/USD
1,1637 0,16%
BRENT
67,30 -2,18%
ÇEYREK ALTIN
7.293,99 0,56%
Balıkesir Açık
Balıkesir hava durumu
22 °

Balıkesir İtfaiye ekibi sel bölgesine yardıma gitti

Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri; yurdun her yerinde ihtiyaç dahilinde görev yapmaya devam ediyor. Yangın bölgelerinde çalışmalarına devam eden ekipler, sel bölgelerine de yardım etmek amacıyla 5 araç ve 18 personel olarak Sinop’a doğru yola çıktı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın talimatıyla şiddetli yağışla birlikte gelen sel felaketinin yaşandığı Batı ve Orta Karadeniz’e yardıma eli uzatmak için önceki gece yola çıktı.

Sinop’a doğru yola çıkan Balıkesir İtfaiyesi bünyesinde görev yapan dördü dalgıç, 18 personel, beraberinde bir öncü araç, iki 4×4 arazi aracı, bir vidanjör ve bir çok amaçlı vinçli itfaiye aracı olmak üzere 5 araç, 2 kurtarma botu, 6 motopomp, 6 dalgıç pompa ve 1 aydınlatma kulesi ile sel bölgesinde görev yapacak.

ARAMA-KURTARMA FAALİYETLERİNDE ÇALIŞACAKLAR

Balıkesir İtfaiyesi ekipleri, bölgede bulunan ekiplerle birlikte koordineli olarak sel felaketi nedeniyle yıkılan binalarda devam eden arama-kurtarma faaliyetlerinde aralıksız çalışacak.

YANGIN BÖLGESİNDE DE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Ayrıca Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı ve aynı zamanda Tüm İtfaiyeciler Birliği Derneği (TİBDER) Başkanı Halil Yılmaz’ın koordinesinde 10 araç ve 28 personel ile Milas ve Marmaris’teki yangın söndürme ve soğutma çalışmalarına da devam eden Balıkesir İtfaiyesi ekipleri, deneyimli ve nitelikli personeliyle ihtiyaç dahilinde yurdun her yerinde özverili bir şekilde görevini yapıyor. Mahmut ACARÖZ

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?