
Balıkesir’in Karesi ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı, en çok çocukları sevindirdi. Uzun süredir kar bekleyen öğrenciler, sabahın erken saatlerinde lapa lapa yağan kar eşliğinde okullarına gitti. Okul bahçelerinde sevinen çocuklar, karın keyfini doyasıya çıkardı.
Öğrenciler Kar Yağışıyla Güne Başladı
Balıkesir’de kar yağışı, Karesi ilçesindeki birçok okulun bahçesinde renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar, çantalarıyla birlikte koşarak okula girerken, bazıları ise bahçede oyunlar oynayarak kar yağışının tadını çıkardı. Soğuk havaya rağmen neşeleri yüzlerinden okunan öğrenciler, kar yağışıyla güne başlamanın mutluluğunu yaşadı.
Vatandaşlar Kar Manzarasını İzledi
Öğrenciler kadar veliler ve vatandaşlar da sabah saatlerinde etkili olan kar yağışına ilgi gösterdi. Uzun süredir beklenen kar, şehir merkezini beyaza bürürken, bazı vatandaşlar fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirdi.
Yetkililer, kar yağışının ilerleyen saatlerde de etkisini sürdüreceğini aynı zamanda soğuk havanın da birkaç gün daha devam edeceğini belirtti. Balıkesir’de kar yağışının sürmesi halinde daha yoğun bir beyaz örtü oluşması bekleniyor.