BIST 100
13.760,58 -0,80%
DOLAR
46,0849 0,13%
EURO
53,5341 0,05%
GRAM ALTIN
6.614,70 -0,13%
FAİZ
43,59 0,67%
GÜMÜŞ GRAM
108,66 -0,65%
BITCOIN
61.956,00 -2,55%
GBP/TRY
61,9554 0,06%
EUR/USD
1,1611 0,00%
BRENT
94,90 -0,14%
ÇEYREK ALTIN
10.813,26 -0,14%
Balıkesir Parçalı Bulutlu
Balıkesir hava durumu
29 °
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Balıkesir’de Otomotiv Sektörüne Yeni Yatırım: Galeri 3S Hizmete Açıldı

Balıkesir’de Otomotiv Sektörüne Yeni Yatırım: Galeri 3S Hizmete Açıldı

Balıkesir’de Otomotiv Sektörüne Yeni Yatırım Galeri 3S Hizmete Açıldı (1)

Balıkesir’de otomotiv sektörüne yeni bir yatırım daha kazandırıldı. Genç iş insanları Göksel Eroler ve Şükret İsmail Güven’in sahipliğini yaptığı Galeri 3S, düzenlenen törenle kapılarını açtı. Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmet vermeye başlayan işletme, açılış gününde iş, siyaset ve otomotiv sektöründen çok sayıda davetliyi ağırladı.

Galeri 3S Organize Sanayi Bölgesi’nde Açıldı

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi’nde uzun yıllardır faaliyet gösteren 3S Otomotiv Servisi ve Eroler Sigorta Acentesi’nin sahibi iş insanı Göksel Eroler ile ortağı Şükret İsmail Güven tarafından hayata geçirilen Galeri 3S, Organize Sanayi Bölgesi’nde Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. arkasındaki yeni adresinde hizmet vermeye başladı.

Otomotiv sektörüne yönelik yatırımlarıyla dikkat çeken genç girişimciler, açılışla birlikte Balıkesir’de araç alım-satım alanında yeni bir hizmet noktası oluşturdu.

Çok Sayıda Marka ve Araç Seçeneği Sunuluyor

Galeri 3S bünyesinde yerli ve yabancı birçok markaya ait araçların farklı segmentlerde müşterilerin beğenisine sunulduğu belirtildi. Ekonomik sınıftan premium segment araçlara kadar geniş bir yelpazede hizmet vermeyi hedefleyen işletme, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere hitap edecek.

Modern galeri anlayışıyla hazırlanan satış alanında, farklı ihtiyaç ve bütçelere uygun araç seçeneklerinin yer aldığı ifade edildi.

Açılışa Yoğun Katılım

Galeri 3S’in açılış töreni, Balıkesir iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi. Düzenlenen törene Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın Koordinatörü Barış Almar, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Bekki ve MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç’un yanı sıra iş insanları, sektör temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta HABERCİ Medya Kurucusu Çağrı Gür de yer alarak genç girişimciler Göksel Eroler ve Şükret İsmail Güven’i bu anlamlı günlerinde yalnız bırakmadı.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın Koordinatörü Barış Almar, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Bekki ve MHP İl Başkanı Niyazi Tunç tarafından birlikte kesildi.

Kurdele kesiminin ardından davetliler galeriyi gezerek işletme hakkında bilgi aldı ve sergilenen araçları inceledi.

Balıkesir Ekonomisine Katkı Sağlaması Bekleniyor

Balıkesir’de son yıllarda büyümesini sürdüren otomotiv sektörüne yeni bir soluk getirmesi beklenen Galeri 3S’in, istihdam ve ticari hareketlilik açısından da bölge ekonomisine katkı sunması hedefleniyor.

Genç girişimciler Göksel Eroler ve Şükret İsmail Güven tarafından hayata geçirilen yatırımın, Balıkesir’in gelişen ticaret hayatına değer katacağı ve otomotiv sektöründeki rekabeti artıracağı değerlendiriliyor. Yeni işletme, geniş araç portföyü ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla Balıkesirlilere hizmet vermeye başladı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?