Başkan Orhan Gaga: Sorun Değil Çözüm Üretiyoruz

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, ilçede çözüm odaklı çalışmalarla sorunları çözmeye devam ettiklerini belirtti. Gaga, özellikle yol genişletme ve altyapı projeleri üzerinde yoğunlaştıklarını ifade ederek, “Başlattığımız çalışmaları birer birer tamamlıyoruz” dedi.
Yılların Sorunlarına Çözüm
Başkan Gaga, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyon ve işbirliği içinde hareket ettiklerini vurguladı. Alidemirci Mahallesi’nden Patlak ve Balya’ya ulaşımı sağlayan yolda uzun yıllardır süregelen sıkıntıların giderildiğini belirterek, “Yol genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Daha güvenli yollar inşa etmek için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Muhtarlarla İstişare Ediliyor
Çalışmaların düzenli ve programlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Başkan Gaga, mahalle muhtarları ve belediye ekipleriyle bir araya gelerek projelerin detaylarını değerlendirdiklerini aktardı. Gaga, “Mahalle muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz. Toplumsal faydayı göz önünde bulundurarak tüm projelerimizi planlı bir şekilde yürütüyoruz” dedi.
“Daha Güvenli ve Yaşanabilir Bir Balya”
Balya’nın sorunlarını çözmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Gaga, şunları ekledi:
“İlçemizin daha güvenli ve yaşanabilir bir yer haline gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Sorunlara değil, çözüme odaklanıyoruz. Balya’mızın geleceği için atılan her adımda daha güçlü bir şekilde ilerliyoruz.”