
Balıkesirli iş insanı Mustafa Öz, 1999 yılında girdiği ofis mobilyaları sektöründe oluşturduğu BASKO markasını tescil ettirdi. İş insanı Öz, “İş ve yaşam dengesinin sürdürülebilirliği için ofislerde tasarım stratejisini insan odaklı, yaşam kalitesini arttıran ürün çeşitliliğini kurgulayarak yolumuza devam ediyoruz” dedi.
BASKO Büro Mobilyalarının sahibi iş insanı Mustafa Öz, büro mobilyaları sektöründe uzun yıllardır verdiği hizmetleri HABERCİ’ye anlattı.
İşletme ve Muhasebe öğreniminden sonra 1999 yılında ofis mobilyaları sektöründe Senca Büro Mobilyalarında yöneticilik yaptığını belirten iş insanı Mustafa Öz, “2008 yılında masa ve koltuk isimlerindeki harflerden uyarlayarak MASKO Büro Mobilyaları Limited Şirketini kurarak MASKOFİS markasını 35 kodunda ilk tescilimizi aldık. Bu marka altında müşterilerimize yenilikçi, kaliteli ürünlerimizi, müşteri memnuniyeti ve hizmet odaklı anlayışla sunuyoruz.
“İMALATA BAŞLADIK”
Şirket olarak bayilik ve satış faaliyetimizin yanında imalat yaptığımız ürünlerde de kullanabilmek için BASKO markasını 35-20 mal ve hizmet sınıflarının marka tecillerini de gerçekleştirdik. BASKO markası altında Yıldırım Mahallesi Cumhuriyet Caddesi NO 11/B’de 600 metrekare iki katlı mağazamızda faaliyetlerimize devam ediyoruz” dedi.
“İNSAN ODAKLI TASARIM SUNUYORUZ”
BASKO Büro Mobilyaları olarak iş ve yaşam dengesinin sürdürülebilirliği için ofislerde kullanım senaryoları bulundurduklarına dikkat çeken Öz, “Tasarım stratejilerimizi insan odaklı, yaşam kalitesini arttıran ürün çeşitliliğini kurgulayarak yolumuza devam ediyoruz. Masa, koltuk, dolap, sandalye, çelik işçi dolapları, oturma kanepe grupları, çelik para kasası, çalışma koltuk ve masaları, makam masası ve koltuğu çeşitlerimizle müşterilerimize hizmet veriyoruz” dedi. Bilge Yurdusev