BIST 100
10.720,36 -0,06%
DOLAR
41,8190 0,19%
EURO
48,6128 0,45%
GRAM ALTIN
5.404,54 1,25%
FAİZ
40,01 -0,25%
GÜMÜŞ GRAM
67,45 1,90%
BITCOIN
111.377,00 0,89%
GBP/TRY
55,8959 0,45%
EUR/USD
1,1619 0,48%
BRENT
62,73 -3,82%
ÇEYREK ALTIN
8.836,42 1,25%
Balıkesir Açık
Balıkesir hava durumu
17 °
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Canbey: Cumhuriyet’i ilelebet payidar kılmak için çalışıyoruz

Canbey: Cumhuriyet’i ilelebet payidar kılmak için çalışıyoruz

Cumhuriyet’in 97. yılında açıklama yapan Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, 97. yıldönümü kutlanan Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey yayınladığı mesajla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Canbey, “29 Ekim coşkusunu yaşayan vatandaşlarımızın, gurur ve onur duyduğumuz bu günü bizlerle paylaşan tüm dostlarımızın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyorum. Cumhuriyetimizin ilanının 97. yıldönümünü kutladığımız bu günde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Milletimizin ortak değeri olan Cumhuriyet, milli iradenin temsili, barış ve kardeşliğin timsalidir. Bu topraklar üzerinde yaşayan insanların birlik ve beraberliğinin teminatıdır. Cumhuriyet, cumhurun iktidarıdır.

Türkiye; kadim bir gelenekten gelen, köklü devlet geleneği ve milli birlik beraberliği ile dünyaya örnek olan bir ülkedir. Türkiye, mazlumlara umut olan; adalet, barış ve huzur için zalimlerin karşısında duran bir ülkedir.

Bizler 97. yıldönümünü kutladığımız Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Tarihimizden aldığımız ilham ve güçle 2023 hedeflerimize doğru kararlılıkla ilerliyoruz. Ülkemizin önünde kurulan tüm tuzakları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bozuyor; milletimizden aldığımız güç ile tarihi birikimimizi ve gelecek vizyonumuzu nesilden nesile aktarıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, bir kez daha aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?