
Marmara’ya bağlı Avşa Adası'nda dün fırtına ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi. İDO'ya ait deniz otobüsü karaya otururken cadde ve sokaklar sular altında kaldı, birçok evi su bastı.
Marmara Bölgesi'nde etkili olan fırtına, tatilcilerin özellikle yaz sezonunda büyük ilgi gösterdiği Marmara’ya bağlı Avşa Adası'nda vatandaşlara zor anlar yaşattı.
Öğle saatlerinde başlayan sağanak ve şiddetini artıran fırtına yüzünden birçok ağaç ve elektrik direği devrildi. Cadde ve sokaklar su altında kalırken birçok ev ve iş yerini su bastı.
Avşa'dan İstanbul'a yolcu taşımak üzere iskeleye yolcularıyla yanaşan ‘Murat Reis7’ adlı deniz otobüsü fırtına yüzünden karaya oturdu. İçerisinde yolcular bulunan deniz otobüsü, görevlilerin çabalarıyla kurtarılıp iskeleye çekildi. (Haber Merkezi)