
Edremit'te Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, korona virüs önlemleri nedeniyle sadece çelenk sunma töreni ile kutlandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100.yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Şehit Hamdi Bey Meydanında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Çelenk sunma töreninin ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı hep bir ağızdan söylendi.
Törene Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, 19. Piyade Tugayı ve Garnizon Komutanı Vekili Rizvan Çiper, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Fehim Altun ve siyasi parti ilçe başkanları katıldı. (Haber Merkezi)