
Balıkesirspor Baltok’da yönetimin eski başkanlar ve çok sayıda tanınmış ismin üyeliklerini aidatlar ödenmediği gerekçesiyle askıya almasına tepkiler artarak devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekibin en büyük destekçilerinden iş adamı Faruk Kula, “Bizim üyeliğimizi askıya alanlar gönlümüzdeki Balıkesirspor sevgisini nasıl askıya alacak? Bu işi yapanlar hesabını vermeli” dedi.
Balıkesirspor Baltok’un yaklaşan kongresi öncesinde yönetim kurulunun onlarca ismin üyeliğini askıya almasına tepkiler artarak devam ediyor. Kulüpte başkanlık ve yöneticilik yapan, kulübe uzun yıllar maddi manevi destek veren isimlerin bir kalemde üyeliklerinin askıya alınması tepki topladı.
Balıkesirspor Baltok’a olan sevgisiyle bilinen Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, kırmızı-beyazlı yönetimde bu karara imza atan yöneticilerin bunun hesabını vermesi gerektiğini söyledi.
Kula, “Bizim gibi kulübe hizmeti geçmiş üyelerin üyeliklerini askıya alabilirsiniz ama bizim Balıkesirspor sevdamızı, aşkımızı hiçbir zaman askıya alamazsınız. Bu şanlı kulübe yıllardır hizmet veren isimler hakkında verilmiş olan üyeliklerinin askıya alınma kararı gözden geçirilerek düzeltilmeli.
Bu kararı alan yöneticiler neden bu kararı aldıklarını, gerekçelerini kamuoyuna açıklamalı. Yıllardır kulüp görevlileri iş adamlarını, üyeleri dolaşıp aidatlarını alırdı. Yıllarca bu böyle devam etti. Bu karara imza atan yöneticiler amaçlarının ne olduğunu da açıklasın” diye konuştu. Mahmut ACARÖZ