
Balıkesir’den Çanakkale’ye geziye giden yolcuları taşıyan otobüs otomobille çarpıştı. Kazada otobüste bulunan 4 kişi hayatını kaybetti, 49 kişi de yaralandı.
Balıkesir’de yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı 4 kişi öldü 49 kişi de yaralandı. Adana Seyhan Müftülüğünün düzenlediği gezi kapsamında Çanakkale’ye giden M.S. yönetimindeki 33 YF 533 plakalı tur otobüsü Bandırma-Çanakkale Karayolu Edincik yakınlarında İ.S.’nin kullandığı 10 PJ 443 plakalı otomobille çarpıştı. Feci kazada refüjü aşarak devrilen otobüste bulunan Temel Gökçe, Ahmet Toprak, Hülya Seyhan ve Sümeyra Güller hayatını kaybetti, 49 kişide yaralandı. Yaralılardan 37’si Bandırma, 8’i Gönen, 4’ü de Erdek Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Durumu ağır olan bir yaralı Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.
ÖLENLERDEN BİRİ MÜFTÜNÜN KIZI
Bandırma Edincik’te meydana gelen kazada ölen 4 kişiden birinin Adana Seyhan İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Güller'in kızı Sümeyra Güller olduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden diğer üç kişinin ise; Müezzin Ahmet Toprak, Yardımcı Şoför Temel Gökçe ve Kur'an Kursu Öğreticisi Hülya Seyhan olduğu belirlendi.
Müftü Güller'in kızı Sümeyra Güller'in cenazesinin memleketi Konya'da toprağa verileceği, diğer üç kişinin cenazesinin ise Adana'ya gönderileceği bildirildi. Müftü Güller'in diğer kızı Raziye Beyza Güller'in de kazada yaralandığı, tedavisinin sürdürüldüğü öğrenildi. (Haber Merkezi)

