
Kula Yağ ve Emek Yem San. Tic. A.Ş. ortaklarından İbrahim Özkul’un eşi, Fuat Kula ile Balıkesir Ticaret Borsası ve Kula Yağ ve Emek Yem San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Kula’nın ablası Faika Özkul hayatını kaybetti.
68 yaşında vefat eden 3 çocuk annesi Özkul’un cenazesi dün Zağnos Paşa Cami’nde kılınan İkindi Namazının ardından Başçeşme Mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, iş, siyaset ve spor dünyasını temsilcileri, Kula ve Özkul Ailesinin yakınlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazının ardından Özkul’un cenazesi Başçeşme Mezarlığındaki Aile Kabristanlığında toprağa verildi. Mahmut ACARÖZ

