
Balıkesir Motorcu10lar Kulübü 21 Haziran Dünya Motosiklet Günü kapsamında anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Şehrin farklı noktalarında motosiklet tutkunlarının gününü kutlayan Motorcu10lar Kulübü üyeleri broşürler dağıtarak farkındalık yarattı.
Etkinlikle ilgili değerlendirmede bulunan Motorcu10lar Kulübü Başkanı İsmail Uzan, “Bizim en önemli isteğimiz motorcuların fark edilmesi. Diğer araç sürücüleri tarafından motorculara daha saygılı yaklaşılması gerektiğine inanıyoruz” dedi. Uzan, motor sürücülerinin trafikte daha güvenli hareket etmeleri için eğitimli olmaları ve doğru ekipmanları kullanmalarının önemine de vurgu yaptı.
Broşürlerde uyarılar da yer aldı
Broşürlerde ise, motor sürücülerine kask takmaları, trafik ve hız kurallarına uymaları, takip mesafesini korumaları, hatalı sollama yapmamaları gibi uyarılar yer aldı. Bu uyarılarla motorcuların trafikte daha güvenli seyahat etmeleri hedeflendi. Motorcu10lar Kulübü üyeleri, etkinlikleriyle hem motor tutkunlarının gününü kutladılar hem de toplumda motosiklet kullanıcılarına karşı farkındalık yaratmayı amaçladılar.


