BIST 100
11.231,17 -2,99%
DOLAR
49,6277 0,10%
EURO
55,7443 0,03%
GRAM ALTIN
6.470,03 -1,95%
BITCOIN
81.529,00 -3,64%
FAİZ
39,62 0,33%
GÜMÜŞ GRAM
88,23 -4,54%
GBP/TRY
66,5211 0,09%
EUR/USD
1,1206 -0,23%
BRENT PETROL
107,69 1,08%
ÇEYREK ALTIN
10.578,49 -1,95%
Balıkesir Parçalı Az Bulutlu
Balıkesir hava durumu
22 °

Personeliyle iftar yaptı

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, bu yıl da belediye personeli ve aileleriyle iftarda bir araya geldi. Avcı, Öğretmen Evi’nde gerçekleşen personel iftarında belediye personeli ve aileleri ile iftar sofrasında buluştu. İftara Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri,  belediye bünyesinde çalışan personel ve aileleri katıldı.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİRDİK”

İftar öncesi tüm masaları gezerek personel ile selamlaşan Başkan Avcı, iftar sonrası yaptığı konuşmada, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar sofrasında belediye çalışanlarımız ile bir araya gelerek birlik, beraberlik ve paylaşma duygularımızı pekiştirmiş oluyoruz” dedi.

“ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZLA RAHMETİ PAYLAŞALIM İSTEDİK”

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen yemekte Hasan Avcı, “Ramazan ayının sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi dileği ile Ramazan’ın feyzinden, bereketinden, rahmetinden istifade edilmesini temenni ediyorum. Cenab-ı Hak hamdolsun bizleri sağlıkla, huzurla yine iftar sofrasında buluşturdu. Ramazan, paylaşma, bereket ve rahmet ayıdır. Biz de çalışma arkadaşlarımızla rahmeti paylaşalım istedik” dedi.

Avcı, Altıeylül Belediyesi olarak büyük bir aile olduklarını, bu büyük ailenin büyük bir özveriyle ilçe halkına hizmet etmek için çalıştığını söyledi.

Avcı, “Altıeylül Belediyesi olarak halkımıza yaptığımız hizmette her birimizin ayrı ayrı emeği var. Bu yüzden gerçekten büyük bir aileyiz. Personelimiz görevlerini yaparken, çeşitli zorluklarla karşılaşıyor, halka hizmet edebilmek için fedakârlık yapıyorlar. Biz de personelimize, her zaman destek olan ailelerini bir araya getirmek, büyük bir aile olduğumuzu göstermek amacıyla iftar programı düzenledik. Emeği geçen ve katılan personellerimize, eşlerine teşekkür ediyorum. Bu mübarek ayda iftarımıza gelerek bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” diye konuştu. Mahmut ACARÖZ

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?