BIST 100
11.231,17 -2,99%
DOLAR
49,6277 0,10%
EURO
55,7443 0,03%
GRAM ALTIN
6.470,03 -1,95%
BITCOIN
81.529,00 -3,64%
FAİZ
39,62 0,33%
GÜMÜŞ GRAM
88,23 -4,54%
GBP/TRY
66,5211 0,09%
EUR/USD
1,1206 -0,23%
BRENT PETROL
107,69 1,08%
ÇEYREK ALTIN
10.578,49 -1,95%
Balıkesir Parçalı Az Bulutlu
Balıkesir hava durumu
22 °
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Sındırgı Depremi Sonrası Devlet Tüm İmkanlarıyla Sahada

Sındırgı Depremi Sonrası Devlet Tüm İmkanlarıyla Sahada

ali yerlikaya

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen depremin ardından yürütülen çalışmalar, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başta olmak üzere devlet protokolü tarafından yerinde değerlendirildi. Ziyarette hem hasar tespit süreçleri hem de depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik faaliyetler ele alındı.

İncelemelere, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Balıkesir Milletvekilleri Dr. Mustafa Canbey, Ali Taylan Öztaylan ve İsmail Ok, AFAD Başkanı Vali Ali Hamza Pehlivan ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın katıldı.

Vatandaşlarla Bir Araya Geldiler

Bakan Yerlikaya ve beraberindeki heyet, depremden etkilenen vatandaşları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Görüşmeler sırasında, depremin yaralarının en kısa sürede sarılması için devletin tüm imkanlarının seferber edildiği vurgulandı.

Hasar Tespit ve İhtiyaç Çalışmaları

Ziyarette, hasar tespit çalışmaları, acil yardım süreçleri ve depremzedelere yönelik barınma, gıda ve sağlık destekleri masaya yatırıldı. AFAD ve ilgili kurumların koordinasyon içinde çalışmalarını sürdürdüğü, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yardımların aralıksız devam ettiği belirtildi.

Devletin Tüm Gücüyle Sahada Olduğu Mesajı

Bakan Yerlikaya, yaptığı değerlendirmede, “Depremden etkilenen her vatandaşımızın yanındayız. Hasar tespitleri hızlıca tamamlanarak gerekli tüm destekler sağlanacak. Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde hayatın normale dönmesi için tüm ekiplerimiz sahada” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Nazim Arat 17.08.2025 00:08

Konu millete hizmet ise,
Chp resim çektirip gider özellikle deprem bölgelerinde.
Slogan olmuştu adeta, ülkenin en büyük sorunu
1 deprem
2 ekrem

Yanıtla