DOLAR28,9208% 0.08
EURO31,4850% -0.1
STERLIN36,7790% 0.63
FRANG33,2729% 0.81
ALTIN1.924,11% 1,83
BITCOIN1.120.6421.189

Toyota, Nisan kampanyası ile ayaklarınızı yerden kesecek

Yayınlanma Tarihi :

 

Balıkesir Toyota Plaza Altan, avantajlı kampanyalarına Nisan ayında da devam ediyor. Nisan kampanyasına dahil olan tüm Toyota modellerinde indirimli fiyatlara ek olarak 30 bin liralık krediler için 20 aya yüzde 0,99 faiz fırsatı da sunuluyor.

Kampanyada Toyota’nın Türkiye’de üretilip tüm dünyaya sunduğu C-HR modelleri, anahtar teslimde 3 bin 200 liraya varan indirimlerle yer alıyor. Toyota C-HR Hybrid’lerden birine sahip olmak isteyenler ise ayda sadece 190 liralık fark ödeyerek bu imkana kavuşurlarken, hibrit otomobiller için getirilen ÖTV teşviği ile birlikte 50 bin liraya varan fiyat avantajı da Toyota Plaza Altan’da devam ediyor.

Nisan kampanyasında ayrıca 2018 model yılı tüm Auris, Auris Hybrid ve Auris Touring Sport Hybrid modellerinde de 3 bin 100 liraya varan avantajlar bulunuyor.

Toyota’nın bahar kampanyasında ayrıca 2018 Yaris ve Yaris Hybrid versiyonlarında ise indirim tutarı 3 bin liraya ulaşıyor. Nisan ayında perakende satış faturası kesilen tüm 2017 model yılı Toyota’ların metalik renk fiyat farkı da kampanya kapsamında Toyota Plaza Altan tarafından karşılanıyor.

Yüzde 1,43’den başlayan faiz oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 48 aya varan vade seçenekleri ile Toyota Plaza Altan’ın Nisan kampanyasından yararlananlar, diledikleri takdirde ödemelerine 2018 yılının Ekim ayında başlayabiliyor. Bunun yanında, markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota Plaza Altan’da takas imkanı da bulunuyor. Orhan KÖKEN

YORUM YAP