
Balıkesir’de Adnan ve Sevim Budak çifti abiye elbiselerde kaliteli ve uygun fiyatlarla özel günlerinize estetik dokunuşlar yapıyor. Abiyede kadınların özel günlerine şıklık kattıklarını belirten Budak çifti “Abiye elbiselerimizin güncelliğinde ve fiyatında iddialıyız” dedi.
8 yıldır sektördeki varlığını sürdüren Safa Giyim trend ürünler ile dikkat çekiyor. Modellerimiz ve fiyat konusunda iddialıyız diyen Adnan Budak “Sezonu takip ediyoruz ve güncel ürünler getiriyoruz. Piyasaya göre fiyatlarımız çok uygun aynı zamanda ürünlerimizin kalitesine de kefiliz. Ağırlık olarak ürünlerimiz İstanbul’dan geliyor” dedi.
“Fiyatlarımız çok uygun”
Adnan Budak, “Müşterilerimiz bizden memnun fiyatlarımız çok uygun ve abiyelerimiz kaliteli. Müşterilerimize yumuşak huylu yaklaşıyoruz ve ürünlerimize fazla kar marjı koymadan satışa sunuyoruz. Müşterilerimize aynı abiyeyi aynı fiyata başka yerden bulurlarsa 1 ay sonra bile gelseler sattığımız ürünü geri alırız diyerek uygun fiyat konusunda garanti veriyoruz” diyerek fiyat konusunun altını çizdi.
“Abiye elbiseyi denemeden almasınlar”
Online satış seçeneği de sunan Budak, ürünlerin denenerek alınmasını tavsiye ediyor. Sektördeki deneyimimize rağmen fotoğrafta manken üzerinde gördüğümüz ürünler birebir aynısı olmayabiliyor ve bazen photoshop kullanılabiliyor. Ürün elimize geçtiğinde ya kumaşında ya da dikişinde sorun çıkabiliyor. Müşterilerimize tavsiyem abiye elbiseyi denemeden almasınlar” dedi.