
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, inşaat çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan Susurluk Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Vali Ustaoğlu, hastanenin son durumunu yerinde görmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyarette yetkililerden detaylı bilgi aldı.
İl Sağlık Müdürü Çavdar’dan teknik brifing
Vali Ustaoğlu’nun hastane gezisine İl Sağlık Müdürü Dr. Miraç Çavdar da eşlik etti. Çavdar, yeni hastanenin fiziki kapasitesi, teknik donanımı ve hizmete açılma süreciyle ilgili kapsamlı bilgiler sundu. Ziyaret sırasında servis alanları, poliklinikler ve yoğun bakım üniteleri tek tek incelendi.
Modern sağlık hizmeti hedefleniyor
Yüksek standartlarda inşa edilen yeni Susurluk Devlet Hastanesi’nin, bölge halkına daha modern ve kapsamlı sağlık hizmeti sunması hedefleniyor. Hasta konforu ve personel verimliliği göz önünde bulundurularak planlanan yapının kısa süre içinde hizmete alınması bekleniyor.
“Sağlık yatırımları hız kesmeden sürüyor”
İncelemelerin ardından açıklama yapan Vali Ustaoğlu, Balıkesir genelinde sağlık yatırımlarının aralıksız sürdüğünü belirterek şunları söyledi: “Susurluk’ta inşa edilen bu yeni hastane, sadece ilçeye değil, çevre bölgelere de hizmet verecek kapasitede. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak için yatırımlarımızı sürdürüyoruz.”
Hastane kısa süre içinde açılacak
Son teknik kontrollerin tamamlanmasının ardından Susurluk Devlet Hastanesi’nin kısa süre içerisinde hizmete girmesi planlanıyor. Açılış tarihinin önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.