Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çarıklı’dan ‘Noktadan Desene’ sergisi

Bu haberin fotoğrafı yok

Ressam Selçuk Çarklı’nın ‘Noktadan Desene’ adını verdiği ilk kişisel sergisi Ayvalık Belediyesi Orhan Peker Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sergi 17 Kasım tarihine kadar açık kalacak.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan Çarklı, 1980’li yıllarda karikatür çizmeye başladığını, mezun olduğu dönemde okulun yıllığında karikatürlerinin yayımlandığını söyledi.

Çalışma yaşamı nedeniyle çizimlerine bir süre ara verdiğini emekli olduktan sonra Ayvalık’a yerleştiğini belirten Çarklı, “Emekli olduktan sonra hobi olarak tekrar çizgilerle buluşup desen çalışmalarına başladım. Eşimin resim hocasının hediye ettiği bir desen çalışması bana ilham kaynağı oldu ve içimdeki resim sevgisinin fitilini ateşledi. Beş yıldır içimden geldiğince, hayal dünyamı kağıda yansıtan özgün desen çalışmalarıma devam ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)