
Susurluk Belediyesi’nin organizasyonu ile ilçeye gelen Odunpazarı Kent Konseyi Tiyatro Ekibi Kim Tiyatro; çocuklar için Kayıp Hazine, yetişkinler için de ülke de yaşanan kadın cinayetlerine, taciz, baskı ve daha bir çok yaraya dokunan ‘Kim Konuştu’ adlı oyununu sahneledi.
Odunpazarı Kent Konseyi Tiyatro Ekibi Kim Tiyatro, Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi’nde çocuk ve yetişkinler için 2 oyun sahneledi. Kayıp Hazine Çocuk Oyunu, Susurluklu çocukları adeta büyüledi. Çok eğlenen çocuklar oyun sonunda sahnede oyuncularla tanışma fırsatı da buldu.
‘Kim Konuştu’ adlı yetişkin oyununda ise ülkede yaşanan kadın cinayetlerine, taciz, baskı ve daha bir çok yaraya dokunan hikayesiyle Susurluklu tiyatro severlerden tam not aldı.
Belediye Başkanı Nurettin Güney bir şehirde çocuklar mutluysa şehrin mutlu olduğunu söyledi, oyunu sahneleyen ekibe hediye takdim etti. Bilge Yurdusev