
Sahne performansı, hit şarkıları ve sanatçı kimliğiyle milyonları peşinde sürükleyen Kum sahne grubu Bedeviler ile hazırladığı yeni albümü Apartmanlar’dan yeni single’ını hız kesmeden “Üç Günlük Dünya”yı yayınlıyor. Şarkı Sony Music Türkiye etiketiyle yarın yayına girmeye hazırlanıyor.
Kum, iki sene aradan sonra çıkacak ikinci albümü Apartmanlar’ı birden çok tarzla açıklıyor. Anadolu punk ekseninde post punk albümü diye tanımladığı bu albümün kayıtlarını hücum kayıtla tamamlayan Kum, albümün üçüncü çıkışı olma özelliği taşıyan “Üç Günlük Dünya”darock şemsiyesi altına gizlenen bir punk-rap şarkısı karşılıyor. Söz ve müziği Burkut Kum imzalı şarkının aranjör koltuğunda ise Kum ile Luca Fritz, Denzi, Orkun Tunç ve Alper Ekiz’den oluşan “Bedeviler” oturuyor.
Şarkının klibinde ise Küçük Oda ekibi yönetmen koltuğuna oturdu. Grubun performansı için Ataköy ve Tekirdağmekan olarak seçilirken klip çekimleri bir günde tamamlandı. Yine sürreal bir bakış açısıyla çekilen klipte sevdiği kızla buluşmaya giden Kum ve Bedeviler, Bedeviler Turizm otobüsünde bir maceraya atılıyor. Kum’un ikinci albümü “Apartmanlar”ınüçüncü single’ı “Sen Olmazsan”, 14 Nisan’da Sony Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında. Şeyma KIZILER

