BIST 100
10.924,53 -1,34%
DOLAR
42,2130 0,24%
EURO
48,8961 0,49%
GRAM ALTIN
5.434,09 0,83%
FAİZ
39,87 -0,05%
GÜMÜŞ GRAM
65,72 1,06%
BITCOIN
101.949,00 -1,82%
GBP/TRY
55,6260 0,42%
EUR/USD
1,1566 0,16%
BRENT
63,63 0,39%
ÇEYREK ALTIN
8.884,74 0,83%
Balıkesir Açık
Balıkesir hava durumu
13 °

Biz de dava adamlığı değişmez

İl Danışma Meclisi’nde konuşan Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, her Ak Partilinin yaşadığı müddetçe Ak Partili olduğunu söyledi. Başaran, “Ak Parti’de görev değişikliği olur ama bir şey değişmez o da dava adamlığıdır. Yeni oluşacak yönetim kuruluyla birlikte bayrağı daha yukarı taşıyacağız. Biz Balıkesir teşkilatları olarak öznesi Balıkesir olan her konunun takipçisiyiz” dedi.

Ak Parti’nin İl Danışma Meclisi toplantısı Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın da katılımıyla Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. İl Danışma Meclisi’nde teşkilat mensuplarına seslenen Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İl Danışma Meclisi’nde konuşan Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, “Ak Partimizin kuruluşundan bugüne vazife alan, başta seçim dönemleri olmak üzere, her daim gecesini gündüzüne katarak çalışan ülkesi, milleti ve Balıkesir için koşturan, partimizin her seçim döneminde kazanması için emek veren başta geçmiş dönem il, ilçe başkanlarımıza, kadın kolları, gençlik kolları başkanlarımıza, il ve ilçe yöneticilerimize, mahalle başkanlarımıza, sandık müşahitlerine, üyelerimize ve partimizin isimsiz kahramanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“ÖZNESİ BALIKESİR OLAN HER KONUNUN TARAFI VE TAKİPÇİSİYİZ”

Başaran, “6 Aralık 2019’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Balıkesir İl Başkanlığı görevine atandım. O günden bu yana il başkanlığı görevini hakkıyla yapmaya çalışıyorum. Bu süreçte Ak Parti’nin neferleri arzu ettiğimizin üzerinde yönetimlerde görev almak için müracaat ettiler. Buralardan kendilerine teşekkür ediyorum. Ak Parti dinamik bir yapıdır ve görev alacak arkadaşlarımız bu davanın parçasıdır. Her Ak Partili yaşadığı müddetçe Ak Partilidir.

Ak Parti’de görev değişikliği olur ama bir şey değişmez o da dava adamlığıdır. Yeni oluşacak yönetim kuruluyla birlikte bayrağı daha yukarı taşıyacağız. Biz Balıkesir teşkilatları olarak öznesi Balıkesir olan her konunun takipçisiyiz. Bu bizim çalışmalarımızın en ekseni olacaktır. Vazifemiz sorumluluğumuz ağır. Yapmamız gereken de azimle, sebatla çalışmaktır. Biz vazife ve görev neyse onu yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

İl Danışma Meclisi toplantısına Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Pakize Mutlu Aydemir, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İlçe belediye başkanları, İlçe teşkilat yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve üyeler katıldı. Mahmut ACARÖZ

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?