BIST 100
11.231,17 -2,99%
DOLAR
49,6277 0,10%
EURO
55,7443 0,03%
GRAM ALTIN
6.470,03 -1,95%
BITCOIN
81.529,00 -3,64%
FAİZ
39,62 0,33%
GÜMÜŞ GRAM
88,23 -4,54%
GBP/TRY
66,5211 0,09%
EUR/USD
1,1206 -0,23%
BRENT PETROL
107,69 1,08%
ÇEYREK ALTIN
10.578,49 -1,95%
Balıkesir Parçalı Az Bulutlu
Balıkesir hava durumu
22 °

Dünya Hemşireler Haftası kutlandı

6

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ve BAÜN Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi iş birliğinde Dünya Hemşireler Haftası dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi.

Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Şehit Deniz Göçkün Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Sağlık Bilimleri Fakültesi akademik ve idari personeli, BAÜN Hastanesi personeli ile öğrenciler ve sağlık çalışanları katıldı.

Programda BAÜN Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Mehmet Çakar, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sibel Ergün ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Funda Gülcü Bulmuş birer konuşma gerçekleştirerek, hemşirelik mesleği ve programla ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt da insan sağlığı için önemli bir görevi ifa eden hemşirelik mesleğinin kutsallığına değindiği konuşmasında, fedakar çalışmalarından dolayı tüm hemşirelere ve onları yetiştiren eğitimcilere teşekkür etti.

ICN Teması ‘Bizim Hemşirelerimiz Bizim Geleceğimiz’ adlı konferansla devam eden etkinlik, ‘Afet Döneminde Hemşirelik: Deprem’ başlıklı panel ile sona erdi. Bilge Yurdusev

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?