BIST 100
10.460,00 -0,23%
DOLAR
41,9660 0,43%
EURO
48,7592 0,14%
GRAM ALTIN
5.569,42 -5,22%
FAİZ
40,62 0,25%
GÜMÜŞ GRAM
65,38 -7,39%
BITCOIN
112.440,00 1,18%
GBP/TRY
56,2000 0,13%
EUR/USD
1,1610 -0,27%
BRENT
60,94 -0,11%
ÇEYREK ALTIN
9.106,00 -5,22%
Balıkesir Kapalı
Balıkesir hava durumu
18 °
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in rozetini Kılıçdaroğlu taktı

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in rozetini Kılıçdaroğlu taktı

Demokrat Parti’den istifa eden ve yaklaşık bir yıldır bağımsız olarak görevine devam eden Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin CHP’ye katıldı. Ergin’e rozetini CHP Grup toplantısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu taktı.

Yaklaşık bir yıldır, bağımsız olarak sürdürdüğü Belediye Başkanlığı görevini, Ayvalıklı vatandaşların istemleri doğrultusunda, siyasete atıldığı  ilk parti olan Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında devam etme kararı alan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, TBMM’de CHP grup toplantısında düzenlenen törenle CHP’ye katıldı. Ergin’e rozetini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taktı.

Belediye Başkanı Ergin ile birlikte Demokrat Partili Meclis Üyeleri Ali Jale, Ethem Vardı, Hüseyin Ergin, Merih Arslan, Özge Toygar, Semih Varol ve Tülay Çankaya'ya da CHP’ye katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada, başarılı çalışmalarını yakından takip ettiği Belediye Başkanı Mesut Ergin ile parti çatısı altında tekrar buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ergin de; “Değerli Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun taktığı parti rozetiyle siyasete atıldığım ilk partim olan Cumhuriyet Halk Partisi'nde mücadeleye devam edeceğim. Ülkemize ve kentimize hayırlı olsun” dedi.

CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı ile birlikte çok sayıda parti üyesi, Mesut Ergin ve meclis üyeleri, Anıtkabir'de Arslanlı Yol’da yürüyerek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e çelenk sunup saygı duruşunda bulundu.

Anıtkabir Anı Defteri’ne duygularını aktaran Belediye Başkanı Mesut Ergin şunları yazdı: “Büyük Atatürk; Kurarak bizlere emanet ettiğin Cumhuriyet ile birlikte, en büyük iki eserinden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katılımımız öncesinde, manevi huzurunuzdayız. Laik, demokratik, sosyal, hukuk devletini koruyup yükseltmek, devrimlerine sahip çıkarak daha uygar bir Türkiye’de bu ilkeleri geleceğe taşımak için ben ve arkadaşlarım bundan böyle Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında mücadelemizi yükselteceğiz. Bugüne dek olduğu gibi bundan böyle de yolumuzu ışığın aydınlatacak, ilkelerin bize rehber olacak. Cumhuriyet sonsuza dek payidar olacak ve Cumhuriyeti gelecek güzel günlere Cumhuriyet Halk Partimiz taşıyacak.” Mahmut ACARÖZ

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?