BIST 100
10.460,00 -0,23%
DOLAR
41,9660 0,43%
EURO
48,7592 0,14%
GRAM ALTIN
5.569,42 -5,22%
FAİZ
40,62 0,25%
GÜMÜŞ GRAM
65,38 -7,39%
BITCOIN
112.440,00 1,18%
GBP/TRY
56,2000 0,13%
EUR/USD
1,1610 -0,27%
BRENT
60,94 -0,11%
ÇEYREK ALTIN
9.106,00 -5,22%
Balıkesir Kapalı
Balıkesir hava durumu
18 °

DEVA, Gönen’de Aşkınoğlu’na emanet

Teşkilatlanma çalışmalarına ara vermeden devam eden DEVA Partisi Balıkesir İl yönetimi, Gönen İlçesi Başkanlığına Mimar Murat Aşkınoğlu’nu getirdi.

Gönen’de DEVA Partisi İlçe Başkanlığına Mimar Murat Aşkınoğlu atandı. Güney Marmara’da Erdek, Manyas ve Bandırma’dan sonra Gönen’de de başkan ataması yapılarak teşkilatlanma çalışmalarının tamamlanması akabinde kongre süreci başlamış olacak.

Gönen DEVA Partisi İlçe Başkanı Murat Aşkınoğlu, “Uzun zamandır takip ettiğim, duruşunu, politikalarını çok beğendiğim, geleceğe dair projeleri ile dikkat çeken Genel Başkanımız Ali Babacan ve hepsi birbirinden değerli DEVA Partisi mensupları ile aynı yolda yürüyeceğim için çok heyecanlı ve bir o kadar da sevinçliyim.

Gençlerin DEVA Partisine olan yönelimine en bariz örneklerden bir tanesi de benim aslında. Biz gençler DEVA Partisi programına çok güveniyoruz. Ali Bey’i zaten başarılı bakanlık dönemlerinden beri takip ediyoruz. Gençlerin yönetime dahil olması çok çok önemli. Gençler ve tecrübeli abilerimiz ve ablalarımız ile birlikte hep beraber evvela partimizi iktidara taşıyacağız sonra da bu kötü yönetimin açtığı tahribatı düzeltip ülkemizi, arzu ettiğimiz, yaşanabilir, müreffeh bir Türkiye çizgisine adım adım taşıyacağız” dedi.

İl Başkanı Kemal Aydemir de; “17 ilçemizde yönetimlerimizi tamamlamış ve 13 ilçemizde kongrelerimizi gerçekleştirmiştik. Bugün Gönen ilçemizle birlikte hedefimize bir adım daha yaklaşmış oluyoruz. Amacımız yıl sonuna kadar bütün ilçelerde teşkilat çalışmalarımızı tamamlamak ve artık seçime hazır hale gelebilmek. Bizim genç arkadaşlarımıza ayrı bir teveccühümüz var, onların çok yönlü bakış açılarını ve fikirlerini ziyadesiyle önemsiyoruz.

Bu minvalde Allah gönlümüze göre verdi ve Gönen İlçemizde henüz 28 yaşında olmasına rağmen çok olgun, vizyoner ve aileden gelen bir politik birikime sahip Murat kardeşimizi bugün itibari ile Gönen Kurucu İlçe Başkanı olarak atama şerefine nail olduk. Ben ve arkadaşlarım çalışmalarımızı eskisinden çok daha hızlı bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Mustafa ATİK

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?