
DEVA Partisi İl Başkanı Kemal Aydemir, il kongresinin ardından il genelinde tüm teşkilatlarla sahada çalışma başlattıklarını açıkladı.
DEVA Partisi İl Başkanı Kemal Aydemir, 3 Kasım’da yaptıkları il kongresinin ardından sahaya indiklerini ‘Çalmadık kapı, ayak basılmamış yer, gidilmemiş ilçe, girilmemiş mahalle, sıkılmamış el, dinlenilmemiş dert kalmayacak’ sloganıyla çalışmalara başladıklarını söyledi.
Aydemir, “Teşkilat olarak Balıkesir’in her yerindeyiz. Balıkesir adına her an seçim olacakmış gibi hazırlanıyoruz. Vatandaşların dertlerine DEVA olacak projeler üretiyoruz. Hem ilimizde ve ilçelerimizde hem de bölgemizde çalışmalarımıza arkadaşlarımla birlikte devam ediyoruz. Haftanın her günü sahadayız ve ilçe ziyaretlerimizi aralıksız sürdürmekteyiz. Bandırma’da girişimci kimliğiyle bilinen bir kadın arkadaşımızı Dr. Ayşegül Özdemir hanımefendiyi İlçe Başkanımız olarak belirledik. Erdek ilçe teşkilatımızı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldık ve arkadaşlarımızla bir motivasyon toplantısı düzenledik. Balya ziyaretimizde ilk önce Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga’yı ziyaret ettik, Balya’nın sorunlarında her daim yanında olduğumuzu belirttik. Balya’da esnaf ve vatandaşlarımızla birlikte olarak, sohbet etme ve ülkemizin içinden bulunduğu zor şartları konuşma ve hep beraber değerlendirme fırsatı bulduk.
Ziyaretlerimize Savaştepe, Kepsut ile devam ettik. İki ilçemizde de esnaf ziyaretleri yaptık, vatandaşlarımızla bir araya geldik ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle temaslarda bulunarak, partimizi anlattık” dedi. Mustafa ATİK

