BIST 100
11.231,17 -2,99%
DOLAR
49,6277 0,10%
EURO
55,7443 0,03%
GRAM ALTIN
6.470,03 -1,95%
BITCOIN
81.529,00 -3,64%
FAİZ
39,62 0,33%
GÜMÜŞ GRAM
88,23 -4,54%
GBP/TRY
66,5211 0,09%
EUR/USD
1,1206 -0,23%
BRENT PETROL
107,69 1,08%
ÇEYREK ALTIN
10.578,49 -1,95%
Balıkesir Parçalı Az Bulutlu
Balıkesir hava durumu
22 °
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • İYİ Parti Balıkesir’de Başkan Hasan Fehmi Yörük Mazbatasını Aldı

İYİ Parti Balıkesir’de Başkan Hasan Fehmi Yörük Mazbatasını Aldı

İYİ Parti Balıkesir’de Başkan Hasan Fehmi Yörük Mazbatasını Aldı

Balıkesir’de İYİ Parti İl Başkanlığı görevini kazanan Hasan Fehmi Yörük, resmi olarak yeni dönemine başladı. 8 Kasım’da Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen İYİ Parti Genel Kurulu’nda zaferle çıkan Yörük, dün mazbatasını alarak görevi devraldı.

Mazbata töreninin ardından açıklamalarda bulunan Yörük, sürecin yoğun fakat başarılı geçtiğini belirtti. “Maratonu bitirdik ve hayırlısıyla yeni döneme başlamış bulunuyoruz. Bir kez daha görev başında olmanın gururunu yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

Yörük, göreve gelme sürecinde emeği geçen ekip arkadaşları, yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, gençler ve kadın üyeler dahil tüm partililere teşekkür etti. “Bu süreci omuz omuza, ekip ruhuyla atlattık. Allah utandırmasın” dedi.

Yeni Dönem Hedefleri: Balıkesir’de Etkili Çalışmalar

İYİ Parti’nin yeni döneminde hedeflerini de paylaşan Yörük, sürenin 2 ila 3 yıl olacağını ve partiyi daha ileri taşımak için çalışacaklarını belirtti. “İlk günkü heyecan, azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Dokunamadığımız el bizim değildir, ulaşamadığımız insanlar bizim insanımız değildir” diyerek partinin kapsayıcı politika anlayışına vurgu yaptı.

Balıkesir genelinde hem parti içi hem de toplumla daha fazla temas kuracaklarını belirten Yörük, “Balıkesir’le yola çıkarken hedeflediğimiz gibi bayrağımızı en yukarıya dikebilmek ve orada dalgalandırabilmek için yeniden canla başla çalışacağız. Bugün bizim için yeni bir milat” ifadelerini kullandı.

Yeni Dönem İçin Mesaj ve Teşekkür

Yörük, konuşmasını partililere ve Balıkesir halkına hitaben şöyle tamamladı: “Balıkesir’imize, partimize ve tüm ilçelerimizdeki yol arkadaşlarıma yeni dönemimizin hayırlı olmasını diliyorum. Katılımlarınız ve destekleriniz için teşekkür ediyorum.”

İl Başkanlığı görevini resmen devralan Hasan Fehmi Yörük, önümüzdeki dönemde Balıkesir’de İYİ Parti’nin etkinliğini artırmayı ve parti politikalarını daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Nazim Arat 23.11.2025 12:55

Tunc soyer kankiliginden, chp yanciligina gecis yolunda başarılar.
En küçük bir kargaşada VATANINDAN KACACAK KADAR YİĞİT Çömez milletvekili seçerek, kuvayii milli duruşunuzu percinlediniz.
İngiliz akli ile devam edersiniz

Yanıtla