Yayınlanma Tarihi :

Yücel Yılmaz: Milliyetçilikte İki Yüzlülük Yok

Yücel Yılmaz: Milliyetçilikte İki Yüzlülük Yok

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Yücel Yılmaz, Ak Parti Karesi İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği Vefa Yemeği’nde konuşarak, CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın’a sert mesajlar gönderdi. Yılmaz, milliyetçilik konusunda sert bir duruş sergileyerek, Akın’ı eleştirdi ve “Biz Kuva-yı Milliyeciyiz. Sözde HDP ile anlaş, Demirtaş’a özgürlük iste, sonra Kuvayı Milliyeciyim de. Bizim algı ile işimiz yok, biz ‘Gerçek Belediyecilik’ yapıyoruz” dedi.

Yılmaz, Vefa Yemeği’ne katılanları selamlayarak, muhalefetin kendisi hakkında ortaya attığı iddialara sert bir şekilde yanıt verdi. “Yalanlar ile algı yaratmaya çalışıyorlar” diyen Yılmaz, Balıkesir’e dair yapılan yatırımların önemine vurgu yaparak, muhalefetin propagandalarını çürüttü.

“Akın’ı Balıkesir tanımıyor”

Özellikle Akın’a yönelik eleştirilerini sürdüren Yılmaz, “Balıkesir’e önemli günler harici gelmemiş, kendi yaptığı işte başarılı olamamış bir adamı Balıkesir’i yönetsin diye birileri ortaya koyuyor” dedi ve Akın’ın Balıkesir’i tanımadığını öne sürdü.

Yılmaz ayrıca, Akın’ın HDP ile iş birliği yaparak Demirtaş’a özgürlük istemesini sert bir dille eleştirerek, “Önce HDP ile anlaş, Demirtaş’a özgürlük iste sonra Kuva-yi Milliyeciyim de” şeklinde konuştu.

Karesi için rekor oylar alacaklarını ifade eden Yılmaz, “Sahaya öyle bir basacağız ki Türkiye rekorunu kıracağız. Biz ‘Gerçek Belediyecilik’ yapıyoruz. Cumhurbaşkanımıza söz verdik, Allah’ın izni Balıkesir’de farkı açacağız” dedi.

Vefa Yemeği’nde konuşan Ak Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan da Yücel Yılmaz’a desteklerini ifade ederek, seçimlerde başarılı olacaklarına inandıklarını belirttiler.

Kaynak : Çiğdem Akbay

YORUM YAP