Balıkesir Büyükşehir Belediyespor 3 puanı 5 golle aldı

Yayınlanma Tarihi :
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor 3 puanı 5 golle aldı

Balıkesir Süper Amatör Lig Merkez Grubu’nda mücadele eden takımlar, 14. Hafta müsabakaları için Çarşamba mesaisi yaptı. Grubun namağlup lideri Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Kepsut deplasmanında 3 puanı 5 golle alarak unvanlarını korumayı başardı.

Kepsut İlçe Stadı’nda oynanan ve ilk 45 dakikası golsüz tamamlanan mücadelenin 56’ncı dakikasında Kamil Yüksel’in golüyle öne geçen Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, 62’nci dakikada Emre Tekin ile farkı 2’ye çıkardı. Üçüncü golünü 66’ncı dakikada Ali İhsan Erdoğan ile bulan mavi-yeşilliler, 80’nci dakikada Doğukan Türkkan’ın kazandırdığı golle skoru 0-4’e taşıdı. Karşılaşmanın son golüne 88’nci dakikada imza atan Mustafa Gürler, maçın sonucunu 0-5 olarak ilan etti.

Bu sonuçla, oynadığı 12 maçta 11’nci galibiyetini alarak 34 puana ulaşan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, puan cetvelinin zirvesindeki yerini 4 puanlık farkla muhafaza ederken, yenilmezliğini de sürdürdü. Kepsut Belediyespor ise 18 puanla dördüncü sırada kaldı.

ZİRVE MÜCADELESİ

Merkez Grubu’nda sezonun 15. haftası, puan cetvelinin ilk iki sırasında yer alan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile Gaziosmanpaşaspor’un karşı karşıya geleceği zorlu mücadeleye sahne olacak. 9 Şubat Pazar günü Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi Belediye Sahası’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma, saat 14.00’te start alacak.

Kaynak : Harun Çağlar

YORUM YAP