
Geçtiğimiz hafta Balıkesir'de düzenlenen müsabakalarda birinci olan 3’ü kadın, dört Burhaniyeli boksör, Mersin’de gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası'nda Balıkesir'i temsil edecek. 52 kiloda Deniz Ulaş, 63 kiloda Berfin Akça, Yasin Yoldaş ve artı 81 kiloda Hüsna Karaköse, Ömer ve Ömür Taşdelen'in antrenman verdiği ekipte yer alıyor.
16 Ocak'ta Balıkesir'de düzenlenen il şampiyonasında birinci olan Burhaniyeli sporcular, 24-31 Ocak tarihleri arasında Mersin’de düzenlenecek Genç Kadınlar ve Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası'nda madalya mücadelesi verecek.
Balıkesir'i gururla temsil etmenin yanı sıra iddialı bir şekilde çalışmalarını sürdüren sporcular, Türkiye Şampiyonası'nda başarı elde etmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade ettiler.

