
2019-2020 Sezonu’nda Balıkesir Süper Amatör Lig’de mücadele edecek 1966 Edremitspor, transfer çalışmalarına hızlı başladı. Takımın başına deneyimli teknik adam Yüksel Öksüz’ü getiren yeşil-sarılılar, transfer döneminin ilk imzalarını da önemli isimlere attırdı.
Transfer dönemine hızlı bir başlangıç yapan 1966 Edremitspor, Teknik Sorumlu olarak Yüksel Öksüz ile sözleşme imzaladı. Yüksel Öksüz’ün yardımcılığına Sinan Nilüfer’in getirilmesinin ardından ise ilk oyuncu transferleri de gerçekleşti.
Geçtiğimiz sezon Balıkesir Süper Amatör Lig’de şampiyon olan Bigadiç Belediyespor’un başarısında önemli rol oynayan golcüsü Hasan Özcan, İzmir ekiplerinden Foça Belediyespor’da forma giyen Koray Kadan ve Gömeç Belediyespor’da oynayan Rasim Aksoy 1966 Edremitspor’un ilk transferleri oldu.
Transferlerin ardından konuşan Edremit Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Herdan, “Hocamızın raporu doğrultusunda transferlerimize durmadan devam edeceğiz. Şampiyonluk yolunda muhteşem bir kadroyla taraftarımızın ve Edremit halkının önüne çıkacağız” dedi. (Haber Merkezi)