Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Kadınlar Federasyon Kupası A Grubu’nda oynadığı son karşılaşmada Turgutlu Belediyespor’u 54-72 Mağlup ederek, üçüncü maçını da kazanıp, adını Çeyrek Final’e yazdırdı.
Eskişehir Teknik (Anadolu) Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın ilk çeyreğini 12-25 önde tamamlayan Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, üstünlüğünü ikinci periyotta da sürdürerek, soyunma odasına 26-41’lik avantajla girdi.
Final periyotuna da 42-60 önde giren Körfezin Melekleri, 12-12’lik periyot skoruyla tamamlanan son çeyreğin ardından salondan 54-72 galip ayrıldı.
Kadınlar Federasyon Kupası A Grubu ilk maçında Kırklareli Basketbol’u 73-49 mağlup ettikten sonra ikinci müsabakada da Urla Belediyesi engelini 67-71’lik skorla aşan Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, 54-72’lik Turgutlu Belediyespor galibiyetiyle oynadığı üçüncü maçı da kazanarak, Çeyrek Final’e yükselen ilk takım oldu. İrfan DUROĞLU