
Karizma Spor Tesisleri’nin ev sahipliği yaptığı, Karesi kırsal mahallelerinde spor ile dostluk ve kardeşliği pekiştirmek gayesiyle düzenlenen futbol turnuvasında 23 Ocak Pazar günü oynanması gerekirken, kar yağışı nedeniyle ertelenen müsabakalar oynandı.
A Grubu’nda Fethiye’yi 12-1 mağlup eden Yağcılar ve Kavaklı’yı 8-3 yenmeyi başaran Karabeyler, ikide iki yaparak 6 puanla zirvede yer aldı. Grubun gol krallığı yarışında ise Yağcılar’dan İsa ve Armutalan’dan Furkan, altışar golle başı çekiyor.
B Grubu’nda ise Deliktaş’ı 10-1 mağlup eden Boğazköy, oynadığı iki maçı da kazanarak, 6 puanla liderlik koltuğuna otururken, Bakacak ve Karakol’a ikişer puan fark yapmayı da başardı. Boğazköy’ün golcüsü Canberk, 10 gole ulaşarak rakiplerine karşı önemli bir avantaj yakaladı.
Erteleme maçlarında alınan sonuçlar şöyle:
A GRUBU
Yağcılar 12-1 Fethiye
İbirler 2-2 Armutalan
Kirne 6-5 Tatlıpınar
Kavaklı 3-8 Karabeyler
B GRUBU
Deliktaş 1-10 Boğazköy
Bakacak 8-3 Köteyli
Toybelen 3-4 Karakol
Kurtdere 4-5 Ovacık
Yarın akşam oynanacak 3. Hafta müsabakalarının programı ise şöyle:
A GRUBU
20:00 Tatlıpınar-Yağcılar
21:00 Karabeyler-Gökçeyazı
22:00 Armutalan-Kavaklı
23:00 Fethiye İbirler
B GRUBU
20:00 Alacabayır-Deliktaş
21:00 Karakol-Kurtdere
22:00 Köteyli-Toybelen
23:00 Boğazköy-Bakacak