
AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir’in farklı mahallelerine kazandırılacak yeni spor alanlarının müjdesini verdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan ortak çalışmalar sonucunda, gençlerin uzun süredir beklediği futbol sahaları, halı sahalar ve spor tesisleri için protokol süreci tamamlandı. Sözleşmelerin Cuma günü itibarıyla imzalanacağı ve yapım sürecinin hemen başlayacağı açıklandı.
Milletvekili Canbey, gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak bu yatırımlarla Balıkesir’in dört bir yanına hizmet götürdüklerini belirtti. Projelerin tüm aşamalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Canbey, “Gençlerimizin enerjisine inanıyoruz. İhtiyaçları sahada tespit ederek kalıcı, işlevsel projelerle mahallelerimizi destekliyoruz” dedi.
Balıkesir’in Gökköy, Gökçeyazı ve Ovaköy mahallelerine futbol sahası ve spor tesisleri, Kabaklı, Yağcılar, Balıklı, Pamukçu ve Konakpınar mahallelerine ise halı sahalar inşa edilecek. Canbey, bu yatırımların yalnızca spor altyapısını güçlendirmekle kalmayacağını, aynı zamanda mahalle kültürünü ve sosyal dayanışmayı da artıracağını vurguladı.
Açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a teşekkür eden Canbey, “Gençliğe yapılan her yatırım, geleceğimize yapılan yatırımdır. Bu yatırımların Balıkesir’imize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Gençliğe yatırım vizyonuyla Balıkesir’imizin her köşesine dokunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.