Yayınlanma Tarihi :

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor galibiyetle başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor galibiyetle başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen, misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde yer alan takımların katıldığı 2022-2023 Sezonu Erkekler Federasyon Kupası ilk müsabakasında Bornova Belediyesi Karşıyaka’yı 93-65 mağlup ederek, kupa serüvenine galibiyetle başladı.

Ankara Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın hücumda etkili olamadığı ilk çeyreğini 17-22 geride tamamlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, ikinci periyotta bu sorunu çözerken, savunmasını da sağlamlaştırdı ve soyunma odasına 38-33 önde girdi.

İkinci devrede de oyunun kontrolünü ve skor üstünlüğünü elden bırakmayan Balıkesir ekibi, 66-47’lik avantajla girdiği final periyotunda da farkı açmaya devam ettiği maçtan 93-65 galip ayrıldı.

Berke Aygündüz (26:22), Kahlil Quinton Dukes (24:33) ve Radoslav Pekovic’in (21:27) en fazla süre alan oyuncular olduğu Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’da skor yükünü de bu üç oyuncu sırtladı.

BUGÜN, SAAT 13:00’TE

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, bugün oynanacak Erkekler Federasyon Kupası ikinci maçında Sigortam.net ile karşılaşacak. Ankara Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda, saat 13:00’te başlayacak mücadele TBF TV YouTube kanalından canlı yayınlanacak. İrfan DUROĞLU

Kaynak : İrfan Duroğlu

YORUM YAP