
Balya Belediyesi’nin düzenlediği Gümüşköy Sonbahar Buluşması’nın bu yıl ikincisi gerçekleştirildi. Doğa yürüyüşü ve kampı Türkiye’deki doğa tutkunlarını bir araya getirdi.
Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Gümüşköy Sonbahar Buluşmasına ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belediye Başkanı Gaga, doğa tutkunlarının yanı sıra fotoğraf meraklısı ve kamp severlerle de unutulmaz iki gün geçirdiklerini söyledi.
“AMACIMIZ BALYA’YI TANITMAK”
Sonbahar Buluşması ile Balya’nın tanıtımına büyük katkı sağladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Orhan Gaga, iki gün boyunca doğa tutkunlarının gerek kamp gerekse de belirlenen yürüyüş parkurunda güzel vakit geçirdiklerini belirtti. Etkinliği geleneksel hale getirmek istediklerinin de altını çizen Orhan Gaga, Sonbahar Buluşması’nı festival havasında kutlamak istediklerini de sözlerine ekledi.
2. Balya Gümüşköy Sonbahar Buluşması ile ilgili Belediye Başkanı Orhan Gaga şunları söyledi: “Balya’mızı tüm Türkiye’ye tanıtmayı hedeflediğimiz 2. Balya Gümüşköy Sonbahar Buluşması ile çok sayıda doğu tutkununu ilçemizde ağırladık. Gelen misafirlerimiz kurulan kamp alanında konaklarken, belirlenen güzergahta gerçekleştirilen doğa yürüyüşü ile ilçemizin tanıtımını gerçekleştirdik. Hedefimiz bu etkinliği Balya ilçemizin geneline yayarak süreyi de uzatmak ve doğa tutkunlarının Balya’nın sonbahar güzelliğini yaşamalarını sağlamak istiyoruz. Ben bu organizasyonun sorunsuz şekilde yapılmasında emeği geçen mahalle muhtarımız başta olmak üzere mahalle sakinlerine ve belediye personeline sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Her geçen yıl daha iyi bir şekilde gerçekleştireceğimiz Sonbahar Buluşmalarını Türkiye’nin dört bir yanına yaymak niyetindeyiz.” Mustafa ATİK

