
Hız kesmeden sürdürdüğü ilçe ziyaretlerine Savaştepe ve Dursunbey ile devam eden Ak Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz, şehre hizmet için yola çıktıklarını vurgulayarak, “Biz bu işe aklımızı ve gönlümüzü koyduk” dedi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Seçim ziyaretlerine Bandırma, Edremit, Ayvalık, Gömeç, Burhaniye, Bigadiç, Sındırgı, Gönen, Manyas, Susurluk’un ardından Savaştepe ve Dursunbey ile devam eden Yücel Yılmaz’a Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Belgin Uygur, Mustafa Canbey ve Pakize Mutlu Aydemir eşlik etti.
İlk olarak Savaştepe’de Ak Parti İlçe teşkilatı ve Belediye Başkanı Turhan Şimşek ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz ve vekiller sonrasında ise Dursunbey’de Ak Parti teşkilatı ve Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın misafiri oldu.
“KAZANMAYA ODAKLANDIK”
Ak Parti olarak kazanmaya odaklandıklarını söyleyen Milletvekili ve MKYK Üyesi Yavuz Subaşı, “Birlik ve beraberliğimizi 31 Mart'ta başarı ile taçlandıracağız” dedi.
Ak Parti'nin milletin partisi olduğunu kaydeden Milletvekili Belgin Uygur ise; “Hepimizin ortak noktası Ak Parti davası ve hizmet anlayışımız” derken; Mutlu Aydemir de “Türkiye'ye örnek olacak bir belediye başkan adayımız var. Adaylarımız netleştiğinde birlik ve beraberlik içerisinde sahada olacağız” diye konuştu. Milletvekili Mustafa Canbey ise; 31 Mart'ta zafere ulaşacaklarını belirterek; Balıkesir'de Ak Parti'nin hizmet bayrağının dalgalanmaya devam edeceğini ifade etti.
“ÖVÜNÜLECEK BİR ŞEHİR OLACAĞIZ”
Balıkesir'e hizmetkar olmak için yola çıktıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz, “Balıkesir'i iyi yönetirsek, okullarımıza değer verirsek, iş imkanı ve gelir düzeyini arttırırsak geriye göçü başlatırız. Biz istiyoruz ki; insanlar kendi memleketlerinde kazancının, rızkının peşine düşsün. Tüm bunları başaracak formül bizim cebimizde. Hemşehrilerimizin hayatlarını zorlaştırmadan yaşam kalitelerini arttıracağız. Ben Savaştepeliyim, Ben Dursunbeyliyim diyerek övüneceğiniz işler yapacağız” dedi.
“KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM”
Kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayacaklarını vurgulayan Yücel Yılmaz, “Biz bu işe akıl koyacağız, gönül koyacağız. Allah'ın izniyle görev yaptığımız 5 yıl içerisinde herkes farkı hissedecek. İnsanımızın yaşadığı yerde kaliteli ve hızlı hizmet almasını sağlayacağız. Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak kendimi çok şanslı hissediyorum. Çünkü beraber yol yürüdüğüm ve yürüyeceğim teşkilatlarım çok güçlü. Bize güvenin, teşkilatlarınıza güvenin, partinize güvenin” diye konuştu. (Haber Merkezi)

