BIST 100
10.720,36 -0,06%
DOLAR
41,8236 0,20%
EURO
48,5459 0,31%
GRAM ALTIN
5.376,09 0,71%
FAİZ
40,01 -0,25%
GÜMÜŞ GRAM
67,33 1,72%
BITCOIN
117.387,00 -3,13%
GBP/TRY
55,8269 0,33%
EUR/USD
1,1610 0,40%
BRENT
62,70 -3,86%
ÇEYREK ALTIN
8.789,90 0,71%
Balıkesir Parçalı Bulutlu
Balıkesir hava durumu
14 °

BASAF yılsonu sergisi açıldı

01

Balıkesir Fotoğraf Sanatı Derneği’nin (BASAF), geleneksel yıl sonu sergisi Balıkesir Ulusal Fotoğraf Müzesi, Çağdaş Sergi Salonu’nda açıldı.

Açılışa Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Hocaoğlu, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Genel Sekreteri Sertaç Özmen ve çok sayıda sanatsever katıldı.

BASAF Başkanı Bahar Özmen, yıl sonu sergisinde 40 dernek üyesinin 42 yapıtının yer aldığını belirterek, “Üzüntüleriyle, sevinçleriyle bir yılı geride bıraktık. Derneğimiz, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de başarılı projelere imza attı. Kurslarımız bir hayli ilgi gördü, sergilerimiz büyük beğeni topladı. Koskoca bir yıl geçti. 2018 yılının ülkemiz ve bizler için barış, huzur, mutluluk yılı olmasını diliyorum. Sergi 28 ocak günü sona erecek” dedi.

BASAF kurucu üyesi, Karesi Belediyesi Başkan Yardımcısı Yusuf Hocaoğlu, BASAF üyesi olmanın bir ayrıcalık olduğunu, Türkiye’de ilklere öncülük ettiğini belirterek şunları söyledi:

“Derneğin gelenekselleştirdiği yılsonu sergisinde bu yıl da birbirinden güzel eserler yer alıyor. Fotoğraf sanatı Balıkesir’de her geçen gün gelişiyor ve güzelleşiyor. Fotoğraf çeken arkadaşlarımızın sayısı her geçen gün artıyor. Fotoğraf özelikle şehri tanıtmak için önemli bir faktör. Ne kadar çok fotoğraf çeken olursa şehrimizin de dışarıdaki algılanması, yansımaları o kadar daha fazla oluyor. Ben bu sebepten dolayı fotoğraf çeken ve Balıkesir’in tanıtımına katkı sağlayan tüm fotoğraf dostlarına teşekkür ediyorum.”

Yıl sonu sergisinde, derneğin ekim ayında düzenlediği Temel Fotoğrafçılık Eğitim Seminerine katılan üyeleri Serkan Sarılı, İbrahim Dost, Neslihan Terzi Sarılı ve  Ramazan Atak’a sertifikaları verildi. Sergide eseri bulunan tüm üyelere BASAF tarafından yılbaşı hediyeleri armağan edildi. (Haber Merkezi)

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?