
Balıkesir merkezde faaliyet gösteren Güney Baharat’ın sahibi İbrahim Güney, Dağ Kekiği suyunun sağlık üzerindeki olumlu etkilerini vurgulayarak vatandaşlara önemli tavsiyelerde bulundu. Güney, Dağ Kekiği suyunun limon ve sarımsaktan 30 kat daha güçlü olduğunu belirterek, “Dağ Kekiği suyunu bardak bardak için” önerisinde bulundu.
“Ömrü Uzatıyor”
İbrahim Güney, Dağ Kekiği’nin dünyanın en güçlü antioksidanlarından biri olduğunu ve insan ömrünü uzattığını ifade etti. Güney, “Dağ Kekiği, iltihabın kökünü kazıyor ve sağlığa pek çok fayda sağlıyor” dedi.
“Faydaları Say Say Bitmiyor”
Baharatların sağlıklı bir ömür sürdürmek için önemli besin kaynakları arasında yer aldığını anlatan Güney, “Kekik suyu, kekik bitkisinden elde edilen ve sağlık açısından pek çok faydası bulunan doğal bir ürün. Daha iyi bir doğal antioksidan yok. Kabızlığı ortadan kaldırıyor ve mışıl mışıl uyumanıza yardımcı oluyor” şeklinde konuştu.
İbrahim Güney, Dağ Kekiği suyunun, düzenli tüketildiğinde sağlık üzerinde belirgin etkiler yarattığını ve yaşam kalitesini artırdığını sözlerine ekledi. Bu doğal ürünün, sağlıklı yaşam ve uzun ömür için önemli bir destekleyici olduğunu belirtti.

