Vasıf Çınar Caddesi üzerindeki 7 katlı Karesi Belediyesi binasının terasına çıkan 24 yaşındaki M.G.’yi polisler ikna ederek aşağıya indirdi.
Karesi Belediyesi’nde dün hareketli dakikalar yaşandı. Saat 16:45 sıralarında belediyeye gelen M.G. asansör binip belediyenin terasına çıktı. Terasın duvarında bir süre oturan M.G.’yi görenler polisi aradı. Polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri kısa sürede belediyenin önüne gelip tedbir aldı.
Polis, olay yerini güvenlik şeridiyle çevirirken, itfaiye ekipleri de şişme yatak açarak önlem aldı. 112 ekipleri de hazır bekledi. Teras korkuluklarında oturan M.G. ile görüşen polisler genç adamı ikna ederek, intihardan vazgeçirdi. M.G.’nin sağlık kontrolünü yapan 112 ekipleri herhangi bir sorunun olmadığını belirlerken, uzun süre polisle birlikte belediyede kalan M.G. daha sonra belediyenin arka kapısından çıkarılarak, sorgusu yapmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Mahmut ACARÖZ