BIST 100
10.208,76 -1,56%
DOLAR
41,9207 0,17%
EURO
48,9065 -0,21%
GRAM ALTIN
5.727,34 -1,65%
FAİZ
40,62 0,05%
GÜMÜŞ GRAM
69,89 -4,21%
BITCOIN
106.355,00 -0,67%
GBP/TRY
56,3083 0,06%
EUR/USD
1,1655 -0,27%
BRENT
61,29 0,38%
ÇEYREK ALTIN
9.364,20 -1,65%
Balıkesir Kısa Süreli Hafif Yoğunluklu Yağmur
Balıkesir hava durumu
17 °

TEMA Balıkesir’de Görev Değişimi

TEMA 1

TEMA Vakfı Balıkesir İl Temsilciliği’nde önemli bir görev değişimi gerçekleşti. Yedi yıldır il temsilciliği görevini yürüten Metin Kuter, düzenlenen törenle görevini Nuray Yaşar’a devretti. TEMA Evi'nde yapılan devir teslim törenine yeni ve eski temsilcilerin yanı sıra vakıf gönüllüleri de katıldı.

Törene; TEMA Vakfı Karesi İlçe Sorumlusu Mustafa Gündoğmuş, Altıeylül İlçe Sorumlusu Gül Dinçer, Balıkesir Genç TEMA Başkanı Yağmur Tezcan ve çok sayıda gönüllü katıldı. Duygusal anların yaşandığı törende, Kuter TEMA Evi’nin anahtarını sembolik olarak Nuray Yaşar’a teslim etti.

“Görevimi Gönül Rahatlığıyla Devrediyorum”

Görevini devrederken kısa bir konuşma yapan Metin Kuter, Balıkesir’de TEMA faaliyetlerinin artarak süreceğine olan inancını dile getirdi. Kuter, “Bu onurlu görevi gönül rahatlığıyla Nuray Yaşar’a devrediyorum” dedi ve destek veren tüm gönüllülere teşekkür etti.

Yeni Temsilciden İlk Mesaj: “Var Gücümüzle Çalışacağız”

Yeni İl Temsilcisi Nuray Yaşar, kendisine duyulan güvenden dolayı onur duyduğunu ifade etti. Türkiye genelinde 1 milyon 100 bini aşkın gönüllüsü bulunan TEMA Vakfı’nı Balıkesir’de temsil etmenin büyük bir sorumluluk olduğunu belirten Yaşar, “Bu büyük sorumlulukla, toprak başta olmak üzere tüm doğal varlıklarımızı korumak adına gönüllü ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Gönüllü Ağı Genişleyecek

Yaşar, tüm yaş gruplarına hitap eden TEMA programlarını yaygınlaştıracaklarını belirtti: “Minik TEMA’dan Mezun TEMA’ya kadar çeşitli gönüllü grupları oluşturarak, ilimizdeki doğa bilincini artırmak istiyoruz. Daha çok gönüllüye ulaşarak çevreye olan katkımızı büyüteceğiz” dedi.

Hedef: Ekolojik Okuryazarlık

Yeni dönemde kamuoyunun çevre konusunda bilinçlendirilmesine özel önem verileceğini vurgulayan Yaşar, TEMA’nın ücretsiz doğa eğitimlerinin yaygınlaştırılması için gönüllü öğretmenlerle iş birliği yapılacağını da sözlerine ekledi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?