Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :

DÜŞÜYORUZ

DÜŞÜYORUZ

Pazar günü lig sıralamasında hemen altımızda bulunan Diyarbekirspor A.Ş. müsabakasını kişisel hatalar nedeniyle yine kaybettik.

Sürpriz mi? Derseniz, değil her hafta belli başlı bazı futbolcularımızın kişisel hataları puan kayıplarına neden oluyor, bu artık hatadan ziyade alışkanlık haline döndü ki hata yapan futbolcular aynı teraneyi okumaya teknik ekibimiz de bu sorunu çözmeye çaba göstermiyor diye düşünmeye başlıyor insan.

Ulusal Lisans alma kriterlerini yerine getiremediğimizden verilen 3 puan silme cezası için tahkim kuruluna yapılan itirazımız diğer kulüplerle birlikte ret edildi ve 3 puanımız silindi. Yaşanan bu can sıkıcı durum için söylenecek çok söz var da sözler çare üretemedikleri ve daha önce defalarca söylenip, yazıldıkları için etkili olmuyor.

Bulunduğumuz ligde tutunabilmek için kendi gücümüzde ki rakiplerimizle oynadığımız bütün müsabakaları kazanmamız veya berabere bitirmemiz gerekiyor. Gerekiyor da takım olarak nedense bunu başaramıyoruz, takım olarak iyi oynadığımız müsabakaları bile kaybediyoruz.

Bir çift sözümde Uğur hocaya şu anda elinin altında 23 tane profesyonel ve daha çok sayıda amatör futbolcu kadrosu var ve ısrarla 15 veya 18 kişiden oluşan futbolcularla takım kurmaya çalışıyorsun. Her hafta hüsranla sona eriyor, elbette siz de istemiyorsunuz böyle bir durumla yaşamayı ama elinin altında takıma katkı sağlayacak gencecik futbolcuların olduğunu bilmen, görmen gerekiyor diye sesleniyorum. Burada isim zikretmek istemiyorum ama alt yapı hocalarıyla görüşerek onların da düşüncelerine, katkılarına kulak vermeni isterim.

Takımdaki futbolculara yetersiz, tecrübesiz demek işin en kolayına kaçmak olur ki takımımızda bulunan futbolcular bu zamana kadar ister amatör olsun ister profesyonel, yüzlerce müsabaka oynadılar. Futbola başladıkları günden bu zamana kadar binlerce kez antrenman yaptılar, taktik çalıştılar. Yapılan her faaliyette kendilerini geliştirmeleri gerekiyor ki baktığımız zaman bu gelişmeyi tam olarak yapamadıkları ortaya çıkıyor. Bunun suçlusu bilinmeli ki futbol sevdasının peşinde koşan taraftarlar değildir.

Üzülüyorum. Balıkesirspor sevdalısı olan herkes üzülüyor.

Düşüyoruz. Hem de paraşütsüz düşüyoruz.

Gelinen bu kötü durumu kurtarmak için malumunuz bir komisyon kuruldu. Kurulan komisyon ne çalışma yaptı ne çözüm üretti diye soranlar oluyor. Ne aşamada olunduğunu onlardan ve kulüp yönetiminden başka pek bilen yok, bilinenlerde resmiyet kazanmadığı için yazılıp, çizilse bile söylentiden öteye geçmeyecek kelamlar olarak kalmaktadır.

Gönül ister ki güzel haberler paylaşalım, yazılarımızda memnuniyet verici ifadelerle yorum yapalım varsa görünen hatalar eleştirelim ama ne çare ki neresinden bakarsak bakalım, neresinden tutarsak tutalım şu aşamada her şey elimizde kalıyor, eleştiri yapmak bile çözüm olmuyor.

Yara artık kangren olmuş ve ciddi operasyon gerekiyor diye herkes zaten iyi niyetiyle söylüyor, bu operasyonu yapacak komisyon çalışıyor, İnşallah çözüm üretecekler bekleyip göreceğiz, sabırla koruk karışınca helva olur sözüne inanarak ortaya çıkarılacak helvanın tadına, nefasetine bakacağız.

Bu arada kına yakmak için bekleyenler de epey çok, Allah onların eline düşürmesin İnşallah.

Evet, transfer yasağının kalkmasıyla ilgili güzel haberler bekliyoruz, gelmezse zaten şu anda yaşanan berbat ötesi durum değişmeyeceği için şimdiden bir alt lige düşmüş durumdayız.

Kaynak : Haberci Gazetesi

YORUM YAP